На головну

Благодійна Великодня акція

 2018 рік – початок активної фази реалізації Стратегії розвитку соціального служіння УГКЦ. Її метою є повномасштабна активізація соціального служіння в нашій Церкві.

Важливість того, що слід піклуватися про потребуючих, неоднорвзово згадується у Святому Письмі. Зауважмо, що діла милосердя є чимось надзвичайно важливим, якщо Господь так часто нагадує нам про це!

Місія Церкви, як і місія Христа, полягає у любові та служінні. Тому саме Церква покликана завжди наголошувати на важливості служіння.

Парафія Зіслання Святого Духа неодноазово проводить заходи соціального служіння потребуючим. І зараз у передвеликодній час у серцях все більше прокидається відчуття любові та співчуття до ближніх, бажання прислужитися їм. Напередодні Пасхи діти недільної школи парафії Зіслання Святого Духа готуються виповнити свою місію служіння потребуючим. Надіємось, що приготовленні дарунки принесуть промінець радості і надії у серця нужденних. А місія допомагати ближньому у біді на все життя закарбується у серцях цих молодих відвповідальних волонтерів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *